508
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-508,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

a

VÄXJÖS FÖRSTA CHURRASCARIA RESTAURANG

Med inspiration från framförallt sydamerika och resten av världen har vi tagit fram vårt churrascokoncept. När det ska grillas i Sydamerika bjuder man hem till en churrasco där man grillar kött och serverar det direkt från grillen. Vårt koncept är lika enkelt, kött, fisk och andra råvaror grillas för att sen serveras till våra gäster direkt från spetten. Det bästa av allt är att hos oss får du äta hur mycket du vill, så länge du inte säger ifrån fortsätter maten att serveras.

Rodizio bbq all you can eat

298 kr

Barn 5-12 år: 170 kr.

Månadens fisk – 239 kr
Köttfri buffé – 189 kr

Hos oss behöver du ingen meny mer än för det du vill ha i glaset. Vår Rodizio kostar 298 kr / person och då får man äta hur mycket man vill. Är du sugen på fisk eller veganskt / vegetariskt så kommer du inte bli besviken vi har alternativ för alla.

Råvaror i toppklass

Våra råvaror varierar för att vi ska kunna erbjuda toppklass året om. Vi letar ständigt efter det bästa köttet, de finaste fiskarna och de godaste vegetariska och veganska alternativen. En sak kan du dock vara säker på, kvalitén kommer alltid vara på topp.

Boka bord

BOKA BORD